Service & spisesæt

Flot børneservice til børn

Skønt børneservice og børnebestik til de mindste i melamin når spisetiden skal være en leg. Er barnet blevet klar til den spændende nye verden med mad, er det tid til at finde børneservice. 

Børneservicen er udarbejdet i flotte farver og former samt udvalgte med motiver og farverige figurer der fanger barnets opmærksomhed. I det store udvalg af børneservice og børnebestik findes forskelligt materiale valg og bestik former til både drenge og piger. Melamin er meget eftertragtet og efterspugt da det er praktisk og let for barnet at håndtere. Flere mærker har sammensat en pakke til børn med tallerken, skål, kop og måske bestik. Servicepakkerne er oplagte gaveideer. 

Praktisk spisesæt i melamin

Melamin er praktisk og nemt at håndtere for barnet. Det er let og kan ikke gå så nemt i stykker som porcelæn. Alt servicen tåler opvaskemaskine. 

Børneservice er en oplagt gaveide til barnedåb, babyshower eller fødselsdag. Børneservice anvendes oftes i børnefamilierne og vil med garanti skabe glæde hos både barn og forældre. 

Hos Moster Signe finder du et bredt udvalg af børneservice og børnebestik fra førende mærker som Done by Deer, Rice, Filibabba, Liewood og Design Letters. Find alt det smarte børneservice og børnebestik lige her

Viser 1 til 32 af 91 (3 Sider)