LEVERING OG FRAGT

Hos Moster Signe gør vi alt hvad vi kan for at få varen frem til dig så hurtigt som muligt, og afsender derfor alle pakker bestilt inden klokken 12 på hverdage. Det betyder at GLS oftest kan levere pakken allerede dagen efter. Da GLS ikke leverer i weekenden vil pakker bestilt fredag tidligst ankomme mandag.

For at gøre leveringen fleksibel for dig tilbyder vi flere forsendelsesmetoder:

GLS PakkeShop kr. 29,- (fri fragt ved køb over 500,-)

Levering til erhvervsadresse kr. 29,-

Levering til privatadresse kr. 49,-

Afhentning i butik kr. 0,-

 

GLS PakkeShop: Vi kan sende pakken til afhentning i en af deres mere end 1300 pakkeshops. Så er pakken klar til afhentning dagen efter bestilling hvis du bestiller inden 12 i hverdage, og du risikerer ikke at chaufføren kører forgæves på din adresse. Du modtager en sms når pakken er klar til afhentning, og skal medbringe denne samt legitimation når du afhenter pakken.

Levering på erhvervsadresse: Det er også muligt at få sendt pakken til en erhversadresse. Så er der altid en til at tage imod pakken, og du risikerer ikke at GLS kører forgæves så du må hente pakken i en pakkeshop.

Levering til privatadresse: Vi kan naturligvis også sende pakken direkte til din adresse. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet bliver pakken omdirrigeret til den nærmeste PakkeShop.

Afhent i butikken: Det er også muligt at afhente pakken i vores butikker i Slagelse og Roskilde, hvor din pakke vil ligge klar indenfor to hverdage. Vi sender dig en sms når pakken er klar til afhenting. 

 

Vi gør opmærksom på at ovenstående fragtpriser kun gælder forsendelser til danske adresser. Hvis din pakke skal sendes udenlands bedes du kontakte os, så vi kan beregne en fragtpris til dig.


Husk at du altid kan nå os på telefon 31417128 eller info@mostersigne.dk, hvis du ikke hører noget fra GLS inden for 1-2 hverdage.

De bedste hilsner
Moster Signe