OM MOSTER SIGNE

Hos Moster Signe vil kunden altid være højeste prioritet, og service og oplevelsen i højsædet. Står du med spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os, hvor vi skal besvare og efterkomme på bedste vis.

Alle Moster Signes produkter er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet, design og naturligvis vores egen, vores families, samt vores kunders erfaringer.
Moster Signe fører et bredt sortiment af nostalgisk legetøj, økologisk interiør, skønne gaveartikler, samt pynt til festen.

Hos Moster Signe er det vores mål at kunden skal føle det som at træde ind i en legetøjsbutik som de var i gamle dage,  med unikke produkter, god service og charme, underbygget af nutidens populære, lækre og bæredygtige brands.

Moster Signe blev lanceret i November 2014 af den dengang 22-årige Signe Schunck Pedersen. Signe har haft en spirende drøm om at drive en special-legetøjsbutik siden hun var ganske lille og besøgte et legetøjsmuseum med sine bedsteforældre. Allerede dengang var der langt imellem de klassiske legetøjsbutikker, som bedsteforældrene kun kunne fortælle historier om. Det blev derfor et mål for Signe at åbne en nostalgisk forretning, der levede op til fortællingerne. 


Moster Signe blev først lanceret med webshoppen www.mostersigne.dk, hvor Signe brugte al sin energi ved siden af sine handelsstudier i København på at rejse hjem til lageret på Vestsjælland for at pakke pakker, svare kunder og modtage hjælp fra familie og venner for at det kunne hænge sammen. Signes bedre halvdel Anders så et potentiale i Signes drømme, og stod bi med hjælp og rådgivning ved siden af sine studier i København inden han 1. Januar 2016 trådte ind i virksomheden.

Anders og Signe åbnede da den første fysiske ”Moster Signe”-butik på Nytorv 6 i Slagelse, hvor i kan opleve det univers som på bedste vis er en kombination af de fortællinger Signes bedsteforældre havde om legetøjsbutikker i gamle dage, sammen med en række af de mest populære brands til børn.