OM MOSTER SIGNE


 

Eventyret om legetøjsbutikken Moster Signe

 Der var engang en lille pige, som elskede alt legetøj i verden. Fra den fineste dukke, til den blødeste bamse eller det sjoveste spil - ja selv drengenes dinosaurer kunne hun finde morskab i. Den lille pige besøgte ofte sine bedsteforældre som kunne fortælle de bedste historier om det legetøj og de legetøjsbutikker som fandtes i gamle dage. Dengang kunne børnene kun drømme om at få legetøjet og pressede næserne op ad ruderne på legetøjsbutikkerne. Som den lille pige voksede op, havde hun svært ved at give slip på den forestilling om de legetøjsbutikker som fandtes i gamle dage, og som hun aldrig havde oplevet. Så hun gjorde det til sin opgave at skabe legetøjsbutikker som både passede til nutiden men som var fyldt med nostalgi. Moster Signe skulle de hedde. Signe startede som 22-årig webshoppen www.mostersigne.dk i 2014 og siden er fulgt 2 fysiske legetøjsbutikker i Slagelse og Roskilde. 
 

Legetøj og børnegaver i høj kvalitet

 Hos Moster Signe er service i højsædet. Vi prioriterer altid at efterkomme kundens ønsker på bedste vis, og give en fantastisk oplevelse uanset om man handler på nettet eller i vores fysiske butikker. På www.mostersigne.dk kan man sidde i ro og mag og bestille gaver til babyer, eller legetøj til børn i alle aldre. Teamet bag Moster Signe har nøje udvalgt de fantastiske produkter som vi har på hylderne, med omhu, erfaring og nogle gange også en følelse af at man slet ikke kan lade være, som gør livet lidt mere eventyrligt. I vores fysiske legetøjsbutikker i Slagelse og Roskilde giver vi altid gode råd og vejledning hvadend kundens ønske nu kunne være. Moster Signes udvalg rummer alt fra populært legetøj fra Djeco, Jellycat, Mamamemo, Vilac, Le Toy Van, Our Generation, Papo, Playforever, B Toys, Asi, Scrunch og skønne tekstiler og indretningsbrands til værelset fra Konges Sløjd, Cam Cam, Done By Deer, Liewood Filibabba, Elodie Details og Smallstuff. 
 

Legetøjsbutik i Slagelse og Roskilde


Moster Signe har to skønne fysiske legetøjsbutikker i Slagelse og Roskilde. Her gives altid gode råd og vejledning, og det er ikke mindst muligt at se og røre alle de fantastiske produkter i virkeligheden. Vi har ofte besøgende lang vejs fra som ønsker at opleve den stemning som vores butikker rummer. Drømmen om den gammeldags legetøjsbutik med et moderne twist er til livs i de to skønne butikker. I legetøjsbutikkerne i Slagelse og Roskilde kan i møde de altid søde Marlene, Anne, Martina, Nina, Helle, Anders og Signe som står klar til at hjælpe. 

Moster Signes legetøjsbutik i Slagelse


Den første legetøjsbutik Moster Signe åbnede, er en skøn butik placeret på Nytorv 6 i Slagelse. Butikken åbnede i April 2016, og har siden dannet rammen for mange gaver til babyer og børn både i byen, men også fra mange besøgende. Moster Signe i Slagelse er placeret i en af byens smukkeste bygninger, som blev opført for omkring 100 år siden af en bager i byen. De fantastiske rammer er netop i Moster Signes ånd, hvor det smukke vinduesparti prydes med nostalgisk og fantastisk legetøj og andre gaver til børn.

Moster Signe Slagelse kan besøges man-fredag kl. 10:00-17:30 og lørdag kl. 10:00-14:00. 
Moster Signes legetøjsbutik i Roskilde


Moster Signes anden legetøjsbutik er en fantastisk butik placeret på den gamle gågade Skomagergade 34 i Roskilde. Butikken åbnede i November 2017, midt i julehandlen og havde fantastisk travlt helt fra start. Roskilde by er en fantastisk hyggelig handelsby, og Moster Signes butik ligger perfekt placeret i den gamle gågade som passer godt ind i Moster Signe-konceptet og den nostalgiske stemning der stadig breder sig gennem byens gader og særligt Skomagergade. Roskilde by er ligeledes en dejlig turistby og Moster Signe bliver også her besøgt fra både nationale som internationale egne. 

Moster Signe Roskilde kan besæges man-fredag kl. 10:00-17:30 og lørdag kl. 10:00-14:00.