OMBYTNING / RETUR

Ombytning

I din modtagne pakke vil ligge en retur-/ombytningsblanket. Med denne vil du nemt kunne returnere varen hvis du har fortrudt, eller bytte den til noget andet.
Ønsker du at bytte din vare til en anden størrelse eller model, bedes du kontakte os så vi kan se om vi har den ønskede størrelse/vare på lager eller vi evt. kan bestille den hjem. Kunden hæfter selv for evt. fragtomkostninger til returnering og Moster Signe yder derefter gratis fragt ved forsendelse af den ombyttede vare.
Der kan tilkøbes returlabel for kr. 39,00 lige her: https://www.mostersigne.dk/gavekort/produkter/6666-returlabel
Ved fremsendelse af en vare som skal byttes er det køber der har ansvaret for at pakken kommer frem til os. Vi anbefaler derfor at i gemmer kvitteringen for forsendelsen og holder øje med jeres pakke på track and trace.

Retur

Når du handler hos Moster Signe har du 30 dages returret. Du skal derfor inden 30 dage fra du modtager varen, meddele os at du ønsker at returnere. Varen skal herefter sendes retur indenfor 30 dage fra den dato du har meddelt Moster Signe at du har benyttet din fortrydelsesret. Ved fremsendelse af en vare som skal byttes er det køber der har ansvaret for at pakken kommer frem til os. Vi anbefaler derfor at i gemmer kvitteringen for forsendelsen og holder øje med jeres pakke på track and trace. Køber hæfter for fragtomkostninger ved returneringen. Har du betalt fragtomkostning ved køb af din ordre, returneres det fulde beløb uden fragtbeløbet. Beløbet returneres gennem betalingskortet som er anvendt til køb inden 14 dage. Når Moster Signe har forestået processen gælder de generelle leveringstider for overførsel via Nets/Teller (Visa/Dankort op til 8 dage, Mastercard, AE mfl. op til 30 dage.). Ønskes beløbet overført til anden konto ved bankoverførsel, kan i meddele dette med konto og reg. nr. til Moster Signe på info@mostersigne.dk, eller udfyldes på returblanketten der medfølger.

Varer som ønskes retur eller ombyttet sendes til os på adressen:
Moster Signe
Nytorv 6
4200 Slagelse
Danmark

Vi gør opmærksom på at man ikke kan sende til pakkeshop eller posthus, eller sende med DAO.

De bedste hilsner

Moster Signe